Länsiharjun tila

Yrityksen tiedot

Osoite: Pohjoislahdentie 101, 73120 Nerkoo, Lapinlahti
Puhelin: 0445598100
Sähköposti: lansiharjuntila@gmail.com
Yhteyshenkilö: Laura Meriläinen
Verkkosivu:

Yrityksen toimiala

Lypsykarjatila ja traktoriurakointia (teiden ja pihojen talvikunnossapitoa). Meillä on noin 140 lehmää v.2020 valmistuneessa pihatossa, jossa 2 kpl Gea-lypsyrobottia hoitaa lypsyn. Nuorta karjaa lehmien lisäksi on noin 100. Lehmät ja nuoriso ulkoilevat ja laiduntavat kesällä, ja talvella lehmät välillä ulkoilevat lumessa. Peltoa on noin 200 ha viljelyksessä, pääasiassa säilörehua ja viljaa omaan tarpeeseen eläinten ruuaksi. Meillä on useita työntekijöitä palkattuna.

Tehtävä, johon kesätyöntekijää haetaan

Hakijan oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan eläinten parissa tehtäviä töitä ja/tai traktoreiden ja koneiden parissa tehtäviä töitä.
Pihatossa vasikoiden juottoa ja hoitoa. Lehmien hakeminen ja käyttäminen lypsyllä. Parsien puhdistaminen, juoma-altaiden puhdistaminen. Lypsyrobottien puhtaanapito. Yleiset puhtaanapito ja siistimistyöt. Eläinlääkärin ja tilasiementäjän avustaminen tarvittaessa.

Ajankohta, johon kesätyöntekijää haetaan

Sopimuksen mukaan

Työn vaatimukset

Mielellään täysi-ikäinen. Traktorikortti oltava jos on kiinnostunut konetöistä. Mielellään oltava joko kokemusta tai koulutusta jonkin verran pohjalla.

Lisätietoja

Meillä ei ole mahdollisuutta majoitukseen/yöpymiseen. Toivon että hakija ottaa minuun rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse (044-5598100) tai sähköpostilla (lansiharjuntila@gmail.com), ei whatsappilla.

Kuvia toiminnastamme

Hae paikkaa Peruuta